location

STAGEVI:

TABOR VAROŠ STAGE–glavni stage festivala nalazi se u atriju dvorca na kojem izvođači tjeraju zle duhove iz zidina. Prekrasan interijer i akustika svorca jamac su nezaboravnog doživljaja za sve posjetitelje. Kapacitet atrija je 800 ljudi.

SUNSET STAGE powered by Radio Študent– smješten izvan dvorca, na kojem se s pogledom na zeleno more dočekuje zalazak sunca apsolutni je hit festivala. Kapacitet je neograničen jer posjetitelji sjede na livadi ispred dvorca i uživaju u relaksirajućoj glazbi i zalasku sunca s fascinantnim pogledom na Hrvatsko zagorje. U selekciji izvođača i realizacija partner je ljubljanski Radio Študent.

GOULASH DISKO STAGE – sinonim za ples do sitnih jutarnjih sati uz nastupe brojnih live actova i DJ-eva. Goulash Disko Festival održava se svake godine početkom rujna u Komiži na Visi i u svega nekoliko godina pozicinirao se kao oaza dobrih i prije svega opuštenih vibracija.

GREŠNA GORICA FOOD&JAZZ – Svi oni koji vole jazz, ali i finu domaću zagorsku hranu i kapljicu, pronaći će ovdje svoj raj na zemlji. Seosko domaćinstvo Grešna gorica poznata je po vrhunskoj gastro ponudi i prekrasnoj prirodi koja ga okružuje te je već puno godina nezaobilazno mjesto svih posjetitelja ovih krajeva.

SOBA ZA MUČENJE I DVORSKA KAPELICA – bila bi velika šteta ne iskoristiti sve blagodati dvorca Veliki Tabor. Ne brinite, nitko vas neće mučiti. Tu ste da uživate u akustičnim izvedbama našijh izvođača i u ovakvom okruženju otputujete nekoliko stoljeća u prošlost.